آیا بعد از چهار ماه میتونه در مورد کتفش ادعا کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #84760900

با سلام .
بنده دقیقا چهار ماه پیش با خودرو خودم با یک تیبا تصادف کردم . و ایشان آن لحظه بعد از انجام آزمایشات معلوم شد که سالم هستند و بیمه برای ایشان فقط خسارت مالی تایید کرد که ایشان آنرا نگرفته و ادعای افت قیمت هم در دادگاه نموده اند . و پرونده ما هنوز در جریانه. و پس از چهار ماه امروز با من تماس گرفته که کتفش هم صدمه دیده و میخواهد شکایت کند و به من گفته که با در دست داشتن برگه ثبت ثنا به پاسگاه بروم. و من میخواهم بدانم که این قضیه کتف به من ربطی داره یا نه و به پاسگاه برم یا نه. در ضمن من برای این تصادف در بیمه پرونده دارم و در صورت صحت حرف ایشان مگر طرف ایشان بیمه نیست و چه ربطی به من داره. و آیا بعد از چهار ماه آیا میتونه در مورد کتفش ادعا کنه یا نه. و من دقیقا باید چکار کنم.
قبل از هر چیزی از لطف شما ممنونم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
طرف مقابل قصد طرح دعوای حقوقی افت قیمت خودرو را دارند و چون از شما ادرسی ندارندکه ابلاغیه برای شما ارسال کنند باترفند شما رو وادار به ثبت نام در ثنا میکنند تا براحتی از طریق ثنا و موبایل شما بتواند اقامه دعواکند

سلام
حتما به پاسگاه بروید در مورد کتف ایشان هم باید رابطه صدمه و حادثه را پزشکی قانونی احراز کند

درود بر شما
اگر پزشکی قانونی تایید نماید آسیب دیدگی در کتف ناشی از تصادف بوده میتواند باطرح شکایت علیه شما،از بیمه جهت پرداخت دیه استفاده نماید.