میتونم اثبات کنم که ترک تمکین کرده و نفقه بهش تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۳ #84673723

با سلام همسره من شش ماه قبل از خونه من رفت یک ماه بعدش اومد اساب اساسیشو رو هم برد در حالی که من موافق نبودم ولی بدون دعوا و با روی خوش باهاش برخورد کردم و توی ساختمون دوتا همسایه بالایی و پایینی کاملا همه چیز رو دیدن و در موقع رفتن هم ازش یه برگه گرفتم که توش اسم و فامیل و شماره ملیش رو زده و گفته به طور کامل جهزیه خودشو تحویل گرفته و ادعایی در این مورد ندارد خودم و خودش و پدرش و پدرم و چند نفر امضا کردن حالا رفته شکایت کرده من انداختمش بیرون و ترک انفاق کردم. همسایه ها هم تو استشهادی که گرفته گفتن خودش وسایل رو برده و دعوا و بیرون کردنی در کار نبوده تو پنج ماه زندگی مشترک هم حدود هجده میلیون فیش واریزی به حسابش برای پول تو جیبی که بهش دادم دارم ولی از وقتی رفت بهش چیزی ندادم بنظرتون محکوم میشم یا میتونم اثبات کنم که ترک تمکین کرده و نفقه بهش تعلق نمیگیره

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم مطالبی بیان کردید فعلا فقط در حد ادعا است و باید این ادعا را در دادگاه ثابت بفرمایید
این احتمال را هم در نظر بگیرید که نتوانید این ادعا را ثابت کنید و زوجه به دلیل عدم پرداخت نفقه مجوز طلاق را خواهد گرفت.
پس بهتراست فعلا نفقه معوقه را پرداخت و بعد از اثبات ادعا و احراز نشوز زوجه می توانید نفقه پرادخت نکنید.

با سلام
بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر تمکین نمائید تا من بعد نفقه در صورت عدم تمکین تعلق نگیرد، هیچ مبلغی بابت نفقه واریز ننمائید که قضات پرداخت بعد از آن را دلیل بر عدم پرداخت نفقه تلقی میکنند لیکن تاکنون صورتحساب تمام مبالغ را که به حساب زوجه واریز نموده اید معد نموده ودر جلسه دادگاه به محکمه ارائه نموده و بفرمائید که نفقه همسرتان را تا چند ماه دیگر هم پرداخت نموده اید و حتی بیان نمائید که تمام ملزومات اساسی زندگی را تهیه نموده اید.

اگر بدون عذر موجه ترک منزل کرده مستحق نفقه نیست با ارسال اظهارنامه او را دعوت به تمکین کنید.

با سلام
کلیه این موارد بستگی به ادعا ها و دفاعیات طرفین دعوی و چگونگی شهادت شهود و نظر و علم قاضی دارد.
دادخواست تمکین داده و در صورت عدم تمکین زوجه ، نفقه آینده و اجرت المثل به ایشان تعلق نخواهد گرفت
و برای فرار از ترک انفاق مبلغی به حساب همسر خویش واریز نمایید تا در دادگاه به نفع شما انجام گیرد

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای زوجه ارسال و مراتب عدم تمکین را اعلام و سپس دادخواست مقتضی مطرح نمایید
نفقه معوقه را پرداخت و رسید معتبر دریافت نمایید
در خصوص تمکین منزل مستقل و اثاث البیت در شان زوج فراهم نمایید