مجازات حمل مشروب چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #84652947

با سلام...همسر من اردیبهشت ماه از ماشینش ۲۰ لیتر حدودا مشروب د خارجی پیدا کردن و ماشین بنام مادر شوهرم هس...ایا میشه زندان رو به جزای نقدی یا از عفو مشروط استفاده کرد؟ هیچ سابقه نداره...و دوستش دو تا اسلحه بهش داده بود اونم گرفتن ازش که البته دوستش گفته اسلحه ها مالع منه

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اینکه حمل مشروب از طریق خودروی شما بوده طبق ماده ۷۰۳ قانون مورد نظر با تاکید بر اینکه وارد کردن مشروبات الکلی به کشور قاچاق محسوب می‌شود، مقرر کردند وارد کننده مشروبات الکلی صرفنظر از میزان آن به ۶ ماه تا ۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان ۱۰ برابر ارزش عرفی و تجاری کالای یاد شده، محکوم می‌شود که رسیدگی به این جرم در صلاحیت محاکم عمومی است.