اخاذی و تهدید در صورتیکه بابت اجرت المثل چک پرداخت شده باشد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۶۰ #84619

سلام خسته نباشید.همسر من چکی رو بابت اجرت امثل گرفته تا اینکه بعد از طلاق بتواتد بچه اش را بیشتر ببیند ولی یعد متوجه.خیانت او شدم و مدارکی هم از اون دارم.توی تلگرام به همسرم.گفتم که بابت اینکه مدارک رو پخش نکنم اون چک رو بمن بده.اما اون اعتنایی نکرد.میخواستم بدونم با اسکرین شات از تلگرام میتونه از من به جرم اخاذی شکایت کنه.همچنین اون گفت که صحنه سازی میکنم که چک دزدیده شده تا بتونم توی دادگاه محکومت کنم.میخواستم بدونم که اسکرین شات از تلگرام مدرکی برای دادگاه حساب میشه یا خیر.با تشکر.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اسکرین شات مدرک محسوب نخواهد شد و فقط اماره محسوب میشود و به علم قاضی کمک میکند.