چطوری میتونم پولی که ازم کلاهبرداری شده پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۵ #84586574

متاسفانه به کسی اعتماد کردم که بهش دلار دادم و قرار بود داخل ترکیه تحویل خانوادم بدن. وقتی پول رو به نمایندشون تحویل دادم یک رسید اینترنتی از ترکیه برام فرستادن که مبلغ به حساب واریز شده و تا چند روز آینده به حساب مقصد میرسه. حالا تلفن هاشون رو خاموش کردن. باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان اقامه دعوا علیه ایشان را دارید

بله شما م یتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کیفری کلاهبرداری نمایید.

دادخواست استرداد وجه و شکایت کیفری کلاهبرداری از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با احترام دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با درود دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

وقت بخیر دادخواست مطالبه مطرح کنید .

سلام
با توجه به مدارک می توانید مطالبه وجه دهید