ایا در سن ۱۷ سالگی رابطه به خواست دختر تجاوز حساب میشود و قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۹۴ #84480244

سلام وقتتون بخیر
من حدودا ۵ سال پیش ۱۷ سالم بوده با یه اقا پسری رابطه داشتم و ایشون با قول و وعده و عید ازدواج اومدن جلو و با بنده رابطه برقرار کردن و حدودا بعد ۴ سال زدن زیر همه چی من قبول کردم و جدا شدیم و من با شخص دیگه ای وارد رابطه شدم که دوباره اون اقا برگشت و منم چون دوسش داشتم بهش برگشتم اما الان دوباره بحث جدایی. من میخواستم ببینم میتونم ازشون شکایت کنم؟ و اینکه مشخص میشه با این اقا رابطه داشتم؟؟ و اینکه با شخص دیگه ای هم جز این اقا رابطه داشتم؟؟ وقتی بحث شکایت را پیش کشیدم اون اقا گفتن من ادعا که به جز من با کسی دیگر هم رابطه داشته ناگفته نماند اون اقا جز من با کسی دیگه هم رابطه داشته

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت شکایت به صد ضربه شلاق هردو محکوم میشوید

در صورت شکایت و مشخص شدن رابطه نامشروع ، هر دو به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم خواهید شد . تعدد روابط با افراد مختلف قابل تشخیص نمی باشد .

با سلام به دوست عزیز
در عدم مشروعیت رابطه داشتن رضایت یا عدم رضایت شرط نمی باشد