حالا که مادر بعد پدر فوت کردند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #84435099

باسلام پدرم ۳ و مادرم ۶ فروردین ۹۹ فوت کردند پدرم ۵۰۰ متر خانه و باغ دارد که قبل فوت وصیت نوشت این ۵۰۰ متر برای پسرها که یک خانه میباشد و پشت خانه که باغ هست دو پسر میتوانند برای خود خانه بسازند و خانه ساخته شده هر کس مادر را نگه میدارد تا زمانیکه مادر درقید حیات هست تمام خانه برای مادر و وسایل داخل خانه جهیزه مادر باشد و بعد فوت مادر به پسری که مادر را نگه داشته میباشد حالا که مادر بعد پدر فوت کردند تکلیف چیست متوفی غیر ۵۰۰ متر خانه ۹۰۰۰ متر زمین کشاورزی و ۹۵ میلیون پول که سپرده گذاشته بود و ۳۰ میلیون مادرم خودش سپرده داشت که از سپرده مادرم من ۵ میلیون مادرم خودش ۱۰ میلیون و خواهرم ۷ میلیون وام گرفتیم خواهرم خانه ای خرید که دو دانگ آن سهم مادرم هست تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به فرمایش شما ،سه روز بعد فوت پدرتان، مادرتان فوت نموده اند و چون زمانی برای سرپرستی و نگهداری مادر برای پسران نبوده لذا طبق وصیت بایستی بین دو پسر بصورت مشترک تقسیم گردد و نیز یاداور شوم که شخص میتواند فقط برای بخشش فقط به یک سوم اموال خویش وصیت نماید .
حال بایستی کلیه اموال باقیمانده بر حسب سهم الارث هر وراثی بصورت قانونی تقسیم گردد .