میتواند اجرت المثل این سالها را طلب کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۸ #84322342

مادرم بعد از فوت پدرم که حدود ۶۰ سال زندگی مشترک داشتند ، میتواند اجرت المثل این سالها راطلب کند و چقدر احتمال اینکه بتواند دادگاه را مجاب کند وجود دارد؟و حدودا مقدار آن چقدر می شود؟ یا مبلغ آن به چه چیزهایی بستگی دارد؟و در صورتی که بخواهد اجرت المثل خود را بگیرد آیا باید اول انحصار وراثت انجام شود بعد درخواست بدهد و یا قبل از انحصار وراثت؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا گواهی حصر وراثت بگ

درود
بله قابل مطالبه است و بر اساس نظریه کارشناس تعیین میگردد .
ابتدا باید انحصار وراثت اخذ گردد .

درود بر شما ،مستحضر باشید که قابل مطالبه خواهد بود.

بادرودوسلام مطالبه اجرت المثل امکان پذیر می باشد.اما میزان آن ازطریق کارشناس معین می شود.

امکان مطالبه اجرت المثل وجود دارد .از ماترک قابل وصول می باشد
میزان ان توسط کارشناس تعیین می گردد

امکان مطالبه اجرت المثل وجود دارد لیکن میزان آن را کارشناس محاسبه می کند.

امکان مطالبه را دارد، همچنین ارزیابی اجرت‌المثل در حیطه صلاحیت وظایف کارشناس رسمی دادگستری است.