شرکت در سایت شرط بندی، برایم مجازات دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۰ #84270372

سلام ببخشید من هشتصد هزار تومن توی سایت های شرط بندی _________ باختم و صد و پنجاه هزار ازشون پس گرفتم اابته بعد از اینکه فهمیدم قمار محسوب میشه و حرامه دیگه انجام ندادم حالا من بار حقوقی گردنمه؟ یا اگه دیگه کاری به کارش نداشته باشم مشکلی برام پیش نمیاد البته تا الآن که مشکلی پیش نیومده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر نگران نباشید اگر ادامه ندهید مشکلی وجود ندارد

قمار با هر وسیله‌ای ممنوع و مرتکبان آن به یک تا ۶ ماه حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده و در صورت تجاهر به قمار بازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند.
مطابق با ماده ۷۰۵ قانون مجازات اسلامی قماربازی با هر وسیله‌ای ممنوع است و مرتکبان آن به یک تا شش ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده و در صورت تجاهر(یعنی اصرار و تکرار جرم) به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند. البته شرط خاص برای تحقق این جرم قصد برد و باخت است؛ یعنی سوء نیتی مبنی بر قصد برد و باخت باید وجود داشته باشد. اما اگر قصد برد و باختی وجود نداشته باشد مرتکب این عمل مجرم نیست
دیگر ادامه ندهید