برای فروش فیلم زبان اصلی برای من سوء پیشینه منظور میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۷ #84216

سلام
بنده اواخر سال 91 برای فروش فیلم زبان اصلی گرفتن و تا ظهر بردنم سوال جواب و ... ولی نموندم کلانتری
بعد رفتیم دادگاه و حکم داد دادگاه انقلاب چهار ماه و یک روز زندان ولی الان دقیق یادم نیست تعزیری بود یا تعدیلی،همه انگشتام هم اثر انگشت گرفتن آگاهی ... ولی من زندان و بازداشت نشدم .
در عوض 5 سال گفتن اگه جرم دیگه ای انجام بدی باید این محکومیت هم بکشی و 250 هزار تومن هم جریمه گرفتن .
الان 2 ماه مونده تا تموم بشه اون پنج سال و جرم دیگه ای هم انجام ندادم و بار اولم بوده گواهی عدم سوء پیشینه رو هم برای 8 ماه بعد لازم دارم (یعنی بعد 5 سال ) آیا بهم گواهی عدم سوء پیشینه میدن یا راهی هست بشه گرفت ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید در حال حاضر گواهی عدم سوء پیشینه را دریافت کنید به دلیل اینکه سوء پیشینه ندارید.