اظهارنامه عدم تمکین و تقاضای برگشت را دادم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #84141844

درود
همسرم از ۸ اسفند ۹۸ از خانه مشترک ترک کردن و به منزل پدری رفتن. ۸ اردیبهشت ۹۹ با رفتن به روانشناس بعدش آمدن منزل مشترک. متاسفانه بعد ۵ روز دوباره ترک منزل کردن و رفتن منزل پدری. بخاطر داشتن بچه ۲.۵ ساله پسر و بخاطر غروب بودن قبول کردم خودم با ماشینم اونا رو به خانه پدریش برسونم. الان حدود ۱ ماهه برنگشته. بعد رفتن به خانه پدری سریعا مهریه را اجرا گذاشتن. و بعد در تاریخ ۲۸ اردیبهشت شکایت ترک انفاق را انجام دادن.
منم بعد از ترک منزل در بار اول ۲۴ اسفند اظهارنامه عدم تمکین و تقاضای برگشت را دادم. همچنین بعد از ترک دوم هم دادخواست عدم تمکین ارسال کردم.
چند بار هم با خانواده ش تماس گرفتم که ایشان به زندگی برگردن. بعد از ترک اول هم چند بار با اقوام حضوری جهت برگرداندن به منزل اقدام کردم. ایشون وکیل هم دارن.
ضمنا بعد از ارسال شماره حساب از طرف همسرم
هر هفته ۲۰۰ تومن به حسابش واریز میکنم
دادگاه اولم ۷ خرداد ۹۹ برای ترک انفاق میاشد که در شورای حل و اختلاف باید حضور پیدا کنم.
ضمنا من خونه و ماشین بنام خودم ندارم.
لطفا کمکم کنید
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوای الزام به تمکین را پیگیری کنید و در صورت صدور حکم به نفع شما و اجرای حکم ممکن است زوجه بعد از دلالت مددکار به منزل، خانه را ترک کند
در این خصوص با گزارش ۱۱۰ و استشهادیه موضوع را فورا به دادگاه اطلاع دهید
ضمنا با حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.
بابت مهر نیز دادخواست اعسار تقدیم کنید

نفقه ماهیانه را به صورت واریز به حساب زوجه و تحویل فیش واریزی ادامه دهید تا مانع صدور حکم کیفری ترک انفاق گردد.