حال که ما پول آن فرد را داده ایم، و بعد از چند روز حسابمان مسدود شده چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #84130650

با عرض سلام و خسته نباشید .
اینجانب یک واحد صنفی کافی نت دارم. چند روز پیش حساب کافی نت را مسدود کردند بعد از پیگیری متوجه شدم که به درخواست آگاهی زنجان بابت شکایت فردی حسابمان مسدود شده. بعد از مراجعه به آگاهی اعلام کردن تراکنشی به مبلغ ۵۰ میلیون تومان در کارتخوان مغازه کشیده شده است که منبع پول داخل آن کارت مشتری از حساب شخص دیگری کلاهبرداری شده بوده است. یعنی حساب یک نفر را خالی کرده و در این کارت واریز کرده بوده اند و بعداز آن کارت را به مغازه ما آورده اند و در دستگاه کارتخوان ما کشیده اند. عکس فردی که کارت را آورده توسط دوربین مداربسته مغازه داریم. ماجرای کارت کشیدن آن فرد هم این بود که به ما مراجعه کرد و درخواست وجه نقد کرد که به او اعلام کردم این مقدار موجودی نداریم و او گفت کارت را بکشید و در روز بعد از بانک دریافت کنید و برایم بیاورید. ما نیز در ازای دریافت مبلغی به عنوان کارمزد که از سایر مشتریان هم دریافت میکنیم پذیرفتیم.
حال که ما پول آن فرد را داده ایم و رفته و بعد از چند روز حسابمان مسدود شده تکلیف ما چیست؟
تصاویر زمان تحویل پول نقد به ایشان را هم داریم.
آیا این پول را ما باید برگردانیم یا اینکه مجازات کیفری برایمان دارد؟
چه اقدامی باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن سلام
اولا) برای دفاع از خود بمنظور اینکه شریک جرم محسوب نشوید به فیلم دوربین( که حتما در سیدی کپی کنید) استناد کنید برای بازپرس ثابت شود اولین بار بوده همدیگه رو میدیدید و شما قصد و نیت فعل مجرمانه را نداشتید
ثانیا)باوجود فیلم که نشاندهنده اینست شما پول نقد به وی دادین و پرینت حسابتان که مبلغ کلاهبرداری ۵۰ملیون رو از حسابتان خارج کردین خود نشانه حسن نیت شماست
با فیلم دوربین و شهادت شهود و پرینت واریز ۵۰ملیون و خروج ان از حسابتان روز بعد و عدم تعارض بین اعمالتان که در فیلم دوربین ضیط شده با واقعیت که پول رو از حساب خارج کردین و شهادتها کافی است تا برائت شما صادر شودا)