طلاق توافقی بعد از شکایت؛ چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۸ #84113715

سلام وقتتون بخیر
ببخشید اگه زن و مرد حدود سه سال و نیم چهار سال هست که در حال شکایت هستن و مرد حکم عدم تمکین زن رو گرفته حالا بعد از این همه شکایت و حکم های دادگاه تجدید نظر برای پرداخت مهریه و نفقه و این جور چیزها ....توافق کنن واسه طلاق
چقدر طول میکشه تا طلاق توافقی انجام بشه؟ برای این طلاق توافقی بعد از این مدت هم نیاز به جلسات مشاوره و این جور مسائل هستش؟ جلسات مشاوره با حضور همزمان مرد و ‌زن انجام میشه؟ پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق توافقی طلاقی دو طرفه هستش وهردو باهم اقدام می نمایید حدودا۳ماه

درود
سه ماه حدودا بله در جلسات مشاوره حضور دو طرف الزامی است.

با شرایط کنونی حدود سه ماه به طول می انجامد

بله .
با احتساب مدت زمان داور و مشاوره شاید ۳ ماه شایدم ۴

در طلاق توافقی سازشنامه ایکه تنظیم و صادر میشود عرف این است که ۳ ماه مهلت انجام دارد

درود بر شما، با توجه به رویه‌ی جاری حدود ۲ تا ۳ ماه زمان خواهد برد.

سلام
حداکثر سه ماه