چگونه میتوانم نام خود را از این شرکت، خارج نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۸ #84108778

سلام وقت بخیر
در سال ۹۵ به درخواست ، یکی از دوستان ، نایب رئیس و سهامدار شرکتی (سهامی خاص)که ایشان ثبت کرده بودندبمنظور فعالیت اقتصادی ،شدم .
ایشان رئیس هئت مدیره و مدیر عامل شرکت ثبت شده هستند. در سال ۹۷ ایشان شرکت ثبت شده را،بلاتکلیف رها کرده و مقیم کشورکانادا شدند . وبنده به ایشان هیچگونه دسترسی ندارم . برای جلوگیری از خطرات احتمالی ،
البته، چندین بار به دادگاه مراجعه کردم ، بمن گفتندکه مشکل شما در ثبت شرکتها حل میشود و به ثبت شرکتها مراجعه کردم . گفتند بایستی به دستور و درخواست هیئت مدیره ، اینکار صورت گیرد . در هرصورت بلاتکلیف مانده ام . البته هیچگونه حق امضائی دراسناد تعهدآور و قراردادها نداشتم و ندارم .
لطفا : بنده راراهنمائی فرمائید .
با تشکر ازشما

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
لطفا به اداره ثبت شرکتها مراجعه فرمایید.

میتوانید از طریق اداره ثبت شرکت ها اقدام کنید.

با سلام از طریق اداره ثبت شرکت ها اقدام به ارسال اظهارنامه به آدرس شرکت اقدام نمایید و سپس از طریق اداره ثبت اقدام نمائید.

با احترام از طریق اداره ثبت شرکت ها اقدام کنید.

اظهارنامه به آدرس شرکت ارسال نمایید و سپس از طریق اداره ثبت اقدام نمائید.

با درود
از طریق اداره ثبت شرکت ها اقدام کنید.

سلام
طی اظهارنامه ای خروج خود و واگذاری سهام را به هئیت مدیره (به اقامتگاه قانونی شرکت)اعلام کنید