رابطه نامشروع با خانمی که طلاق گرفته باشد مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۸ #84096

بنده با خانومی که یک سال قبل من اقدام به طلاق کرده اشنا شدم و حدود یک سال نیم باهم دوستیم که شوهرش فهمید و شکایت کرد ولی بعدش رفتن قبل از دادگاه در پلیس امنیت اخلاقی رضایت دادن و بصورت طلاق خلعی جدا شدن الان که دو روز از طلاق میگدره تهدید میکنه که میرم دنبال پروندمو بگیرم ایا بعد طلاق میتونن دوباره شکایتشون رو مطرح کنن شوهرش؟؟اگه ثابت بشه جرمش چیه؟؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه جرم شما مشهود نباشد خیر به دلیل اینکه مدرکی ندارند شکایت ایشان رسیدگی نخواهد شد و نگران نباشید.