آیا میتوان از مامور خاطی و بازپرس پرونده شاکی شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۰ #84087459

با سلام.
من حدود ۱ سالپیش به جرم اقدام به سرقت دستگیر شدم و با گزارش کذب از سوی مامور مربوطه بازداشت موقت شدم و به دادسرا فرستاده شدم و بازپرس بدون هیچ دلیل محکمی مرا مد ۱۴ روز به زندان و ۱ هفته به آگاهی فرستاد ولی در آخر پرونده با توجه به اعتراض به حکم از سوی دادستان باز هم تبرئه شدم. آیا میتوان از مامور خاطی و بازپرس پرونده شاکی شوم.
با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برائت شما ثابت شده می تونید

باسلام درصورتی که حکم برائت شما قطعی شده باشدمیتوانید مطالبه خسارت ایام بازداشت را مطالبه نمایید.

درود
بله می توانید شکایت کنید و خسارت ایام بازداشت را مطالبه نمایید.

درصورتی که برائت شما قطعی شده بله می توانید شکایت نمایید.خسارت ایام بازداشت را نیز مطالبه نمایید

با سلام
بله در صورتی که شما را بی دلیل حبس نموده اند و حکم برائت شما صادر گردیده و نیز در صورت ورود خسارت برای شما ، میتوانید به طرفیت مسببین امر اقامه دعوی نمایید