آیا اکانت فیک و جیمیل فیک در اینستاگرام، قابل پیگیری خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۶۸ #84071106

سلام خسته نباشید.
میخواستم بدونم اگه کسی با جیمیل فیک که اصلا همچین جیمیلی ساخته نشده، یک نفر پیج فیک اینستا بسازه و رو پروفایلش عکس یکی دیگه رو بذاره و چیزی پست نزاره.
آیا میشه این پیج رو ردگیری کرد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی شکایت کنید از طریق پلیس فتا پیگیری میشود

سلام

بله موضوع از طریق دادسرا و پلیس فتا قابل پیگرد است

با سلام
مطابق با مواد۱۶ قانون جرایم رایانه ایی تغییر تصویر دیگری به وسیله سامانه‌های ‌رایانه‌ای جرم و قابل مجازات است و مطابق ماده ۱۷ همان قانون اگرتصویر شخص بدون رضایت وی منتشر گردد زمانی جرم تلقی خواهدشد ، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود .

با سلام در دفتر خدمات
شکواییه مطرح کنید و از طریق دادسرا جرایم یارانه ای قابل پیگیری است

سلام . باید در دادسرا شکایت کنید تا به دستور بازپرس توسط پلیس فتا در این خصوص تحقیق و بررسی فنی انجام شود .