برای اعاده حیثیت شکایت کنم جواب میده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۰ #83958136

سلام وقتتون بخیر
۴سال پیش همسرم به من تهمت جنون و افسردگی شدید زد و بنده رو دارای بیماری روانی به دادگاه معرفی کرد در بدوی رد شد اعتراض کرد تجدید نظر هم رد شد کمیسیون هم درخواست فسخ نکاحشو رد کردن و با اعتراضی که کرد به دیوان عالی کشور رسید و اونجا هم رد شد...یکبار از اقا شکایت کردم ولی در شورای حل اختلاف گذشتم به شرط عدم تکرار. ولی الان هنوز در حضور دوستانمان و به همشهریان اظهار داره که زنم جنون داشته و مشکل روانی داشته و طبق منفعت خودش مشکلات اخلاقی و اعتقادی و فرهنگیمونو نادیده میگیره.من دو تا شاهد مرد بالای ۴۰ سال که از افراد معتبر و محترم شهر هستند دارم برای حرفایی که پیششون زده.میتونم شکایت کنم؟و به نتیجه خواهد رسید این طرح دعویم؟نکته ای که هست در کمیسیون روانپزشکی قید کردن دچار سلامت روانی هستم ولی با بوجود آمدن مشکلات خانوادگی و مطرح شدن قضیه طلاق دچار اختلال خلقی گذرا شدم و از قبل نبوده و فسخ نکاح رد شد...حالا طبق این رای بازم به نظرتون برم برای اعاده حیثیت شکایت کنم جواب میده؟ به جایی میرسه؟ به عنوان اکاذیبی که الان داره پیش مردم میگه و باعث کسر حیثیتم میشه.ممنونم از پاسخگوییتون شرمنده که طولانی شد

مشاوره حقوقی افترا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شوهرشما به شما توهین کرده و باعث ناراحتی شما شده‌است وعمل ایشان بجرم توهین قابل پیگیری است

با سلام بنظر بنده جرمی محقق نگردیده است .

به شهادت شهودمتمسک شوید

نمیشه گفت بستگی داره به دادگاه

بادرود شوهر شما به شما افترا نزده
شما میتوانید بعنوان توهین علیه شما شکایت و ازشهادت شهود استفاده کنید

با توجه توضیحات شما جرمی که همسر شما مرتکب شده است توهین بوده نه افترا لذا می توانید به جرم توهین علیه ایشان شکایت کنید

سلام
به نظر من شوهرتان افترا نزده بلکه نشر اکاذیب علیه شما انجام داده که قابل پیگیری قضایی میباشد.