در چند استان متفاوت جرم صورت گرفته،در طول این مدت هیچ احضاریه وتفهیم اتهامی به بنده صورت نگرفته تکلیف چیست؟صلاحیت با کدوم دادگاه میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #83919946

از بنده به جرم جعل کارت وبرداشت از آن شکایت شده، و جعل کارت در یک استان و برداشت در استان دیگر به دفعات از طریق عابر بانک و از طریق دستگاه خودپرداز صورت گرفته، بعد از چند ماه ابتدا در دادگاه صدور کارت قرار عدم صلاحیت ثبت شد،در دادگاه استانی دیگر که برداشت از حساب توسط کارت صورت گرفته ومتهم هم شناسایی نشده بازهم قرار عدم صلاحیت ثبت شد، در طول این مدت هیچ احضاریه وهیچگونه تفهیم اتهامی به بنده وارد نشده بود،در حالی که محل افتتاح حساب زیان دیده هم یک استان دیگر می باشد،اینجا تکلیف در خصوص بنده چیست؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به جرم مهم تررادارد . یعنی جعل

دادگاه های محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارند و هر دادگاهی که زودتر به رسیدگی بپردازد صلاحیت رسیدگی برای باقی جرم ها را نیز دارد

رسیدگی به این جرم یعنی جعل و کلاهبرداری ، در دادگاه محل بانک افتتاح کننده حساب ، رسیدگی می شود