توقیف خودرو و گواهی نامه توسط پلیس راهور با تشخیص اشتباه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷,۳۶۳ #83888

درود , خسته نباشد

بنده 10 دقیقه پس از مصرف اسپری لیدوکایین و دهان شویه ( بعلت دندان درد ) .. ماشینی به ماشینم زد و خودم شخصا با پلیس تماس گرفتم .. در همان دقایق اولیه از بنده تست الکل گرفته شد ! و تست 25% الکل مثبت شد !!

بنده و خودرو رو به کلانتری انتقال دادن !! با تهدید توسط مامور راهور از بنده بابت مصرف مشروبات الکلی امضا گرفته شد .. پس از اعترض فراوان بنده با هزینه شخصی در پزشکی قانونی تست الکل دادم و جواب صفر درصد شد !!!

بنده بازداشت شدم + ( گواهی نامه و ماشین توقیف شد ) و صبح به دادگاه شعبه 21 ارشاد فرستاده شدم .. قاضی با وثیقه 4 میلیون تومانی که در بانک گذاشتم آزادم گرده و 4 روز دیگه باید مراجعه کنم !

حال بنده به 400.000 تومان جریمه توسط راهور و توقیف ماشین و گواهی نامه به مدت 6 ماه اعتراض دارم ..

چکونه میتونم از حقم دفاع کنم و به حق قانونیم برسم ؟!
در نهایت حکم بنده در بهترین و بدترین حالت چی میتونه باشه ؟!
بنده کاگر ساده هستم آیا میتونم وکیل داشته باشم ؟!

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دردفاع بهتره که وکیل داشته باشید ولی اگرامکانش روندارید ۳ مطلب رودرنظرداشته باشید اولا اثبات بزه شرب خمریابه اقرارمتهم است یا شهادت شهود ثانیا متهم بایدبه صورت داوطلب حاضربه انجام تست الکل شده باشد نه به انکار ثالثا به دلیل احتمال بروزخطا دردستگاه تست الکل این تست نمیتواند ازمصادیق امارات قضایی ومستندعلم قاضی برای صدور حکم باشد .البته مواردفوق روخلاصه عرض کردم ودفاعتون باید باتوجه به نکات فوق وکاملامشروح ترباشد

به چه دلیل شما اقرار کرده اید؟ حتی با تهدید ایشان شما نباید آنرا امضا میکردید در حال حاضر به دلیل اینکه پزشکی قانونی 0درصد تعیین شده لذا نباید علی الاصول برای شما مجازات تعیین شود و در صورت تعیین مجازات پبشنهاد میشود که وکیل بگیرید.