لازم است که وکیل بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #83796655

با سلام بنده حدود ده ماهه که عقد کرده ام و هنوز زندگی مشترک را شروع نکرده ایم. به دلیل اختلاف خانواده همسر با من اقدام به بستن حساب و امروز ابلاغیه به دستم رسیده است و مهریه به اجرا گذاشته شده، اما بنده به هیچ عنوان حاضر به طلاق نیستم و همسر بنده نیز به دلیل فشار خانواده مجبور است.اقدام به گرفتن وکیل کرده اند، بنده در دادگاه باید چه بگویم و اینکه لازم است که وکیل بگیرم؟ باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر خودتان آشنایی به مباحث حقوقی ندارید بلی

اخذ مهریه جزو حقوق زوجه بوده و با توجه به استناد آن به سند رسمی قطعا رای بر محکومیت شما صادر میگردد . البته شما میتوانید نسبت به درخواست اعسار و تقسیط اقدام لازم را به عمل آورید که این موضوع مستلزم بعضی جزئیات است . در مورد اخذ وکیل نیز بستگی به خودتان دارد ولی موضوع در حدی پیچیده نیست که از عهده شما خارج باشد .

با سلام
دوست عزیز ، بهتر است ابتدا با کارشناسان سایت مشاوره تلفنی نمایید تا راه و چاه قانونی این مشکب را به شما ارایه نمایند تا بتوانید از خود دفاع و نیز راه های اقدام قانونی را به شما توضیح دهند.
اما برای اینکه وکیل اخذ نمایید یا نه ، بستگی به تمایل شخصی شما و تمکن مالی شما دارد .