تقسیم زمین کشاورزی موروثی،کسری ۶۰۰ متری بابت حریم بستر رودخانه

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱ #83671589

با سلام، ما ۷ فرزندیم، زمین کشاورزی از پدرمون به ما به ارث رسیده. الان طبق توافقنامه محضری زمین به ۷ بخش تقسیم شده و هرکس یک قسمت از آن را گرفته. زمینی که به من رسیده کنار رودخانه است. هیچ حریم بستری برای آن در نظر گرفته نشده. الان که از امور آب درخواست تعیین حریم بستر کردم، حدود ۶۰۰ متر از زمینی که برای من در نظر گرفته شده حریم بستر است. الان من می‌توانم شکایت کنم و توافقنامه را باطل کنم؟ البته به صورت دستنویس توافقنامه‌ای نوشته شده که اگر هرکس زمینش مشکلی داشت بقیه افراد پاسخگو باشند. یک سری از اون‌ها زمین خام رو تبدیل به باغ کردند.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر چند توافق با وراث راه بهتری است ولی اگر توافق حاصل نشد امکان اقدام قانونی وجود دارد

با سلام
بله اقدام قانونی در این رابطه متصور است، هرچند پیشنهاد می شود ابتدائا از باب توافق با سایر وراث وارد شوید.

با سلام
مستند به مواد ۶۰۰ و ۶۰۱ قانون مدنی تقاضا ابطال سند تقسیم بدید.

سلام بله بدوا می توانید توافق جدید در این زمینه انجام دهید در صورت عدم حصول نتیجه اقدام قانونی