آیا شهادت پدر و مادر برای دادگاه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸,۶۴۵ #83646824

با عرض سلام و ادب
همسرم بعد از ترک منزل علیه بنده در دادسرا طرح شکایت کرده مبنی بر ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق، بنده بعد از ترک منزل همسرم اقدام به ارسال دادخواستی مبنی بر الزام تمکین خاص و عام و ارسال اظهار نامه کرده ام که پرونده در دادگاه خانواده در حال بررسی میباشد، در مورد ضرب و شتم هم بنده به هیچ وجه همسرم را مورد ضرب و شتم قرار ندادم و حتی حاضر به قسم خوردن در محضر دادگاه هستم برای اثبات بی گناهیم خودمم در منزل پدری ساکنم.
آیا شهادت پدر و مادرم قابل قبول هست برای دادگاه؟
مبنی بر اینکه من همسرم رو کتک نزدم.
بنده استشهادیه محلی مبنی بر اینکه این خانم بدون جراحت یا صدمه منزل رو ترک کرده دارم و همسایه ما در دادسرا حاضر شده در استشهادیه ذکر شده که دو بار اختلافاتی بین من و همسرم بوجود آمده و منجر به دخالت همسایگان شده که در این هنگام هم هیچ ضرب و شتمی صورت نگرفته.
آیا استشهاد محلی تاثیر داره؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهادت پدر و مادر قبول و قابل استماع است مگر آنکه جرح شوند

شهادت پدر و مادرتانقابل قبول هست
اما مگر ایشان ۲۴ ساعته در منز شما بوده اند که شهادت دهند شما در هیچ زمانی ایشان را نزده اید؟
استشهاد محلی تاثیر دارد
در واقع همسرتان باید اثبات کند شما ایشان را زده اید و شما صرفا انکار کنید کافی است

شهادت پدر و مادر شما قابل استماع است ولی به عنوان دلیل استناد نخواهد بود. استشهادیه اگر با مستندات و حقایق موجود در پرونده و گواهی پزشکی قانون و یا پزارش پلیس یا شهادت شهود دیگر مغایرت داشته باشد ارزش قضایی نخواهد داشت.

شهادت پدرومادر منع قانونی ندارد ولی دررویه موجود عموما قبول نمی کنند

سلامایشان به عنوان مطلع ممکن است دعوت شوند و اظهاراتشان اخذ شود