وکالت تام الاختیار به چه صورت داده شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۶ #83484140

سلام و عرض خسته نباشید.اینجانب قصد دارم به یک شخص مورد اعتماد وکالت تمام امور خود را بسپارم که به هیچ وجه دارای نقص نباشد که دوباره مجبور به وکالت جدید نباشم. در تمام امور چه جز و چه کل (مالی- بانکی- اسناد- املاک- حقوق- ادارات حتی دفاتر خدمات پستی و ارتباطی و قضایی-دادگستری-گرفتن وکیل برای اموری که نیاز به وکیل پایه یک دارد - انحصار ورثه و...)حق امضا و انجام کار داشته باشد.متنش مختصر و مفید باشد که هرجا مراجعه کرد به محض رویت برگه وکالت بتواند امور مربوط انجام دهد و به هیچ عنوان نیاز به حضور خودم نباشد. چه وکالتی و با چه متن و عنوانی بدهم؟ تشکر میکنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای سردفتر موارد وکالت را توضیح بدهید،ایشان متن مدنظر شما را تنظیم می کنند.

با سلام
به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید . معمولا فرم های آماده وجود ندارد که جامع و کامل است
انچه که شما میخواهید بیشتر از ۲ صفحه متن میشود و نمیتوان خلاصه نوشت

می توانید وکالت بلاعزل دهید

از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید معمولا متن هایی در این خصوص بصورت آماده موجود است

با سلام
برای این امر از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم وکالت تام الاختیار ( بستگی به نظر و توافق طرفین ) بلاعزل یل تاریخی معین قید گردد .

میتونی وکالت بلا عزل بدی