باید چیکار کنم که ماشینم توقیف نشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۲ #83251392

باسلام.
ساکن تهران هستم قبل از عید با پلاک شهرستان به شهرستان اومدم ۲۳ فروردین با داشتن بیمه نامه و مشتقات اهراز هویت به تهران عزم شدم پلیس راه متوقف کرده و با کمال احترام اینجانب رو به مبدا عودت داده و جهت اینکه به گفته خودش دوباره به راه نیفتم شماره ملی اینجانب رو گرفته بعد از نیم ساعت پیام جریمه ۵۰۰ هزار تومانی اومده واسم الان که طرح داره تموم میشه راهور اعلام کرده شکایت بابت جریمه رو پلاک هست و خودرو ۱ ماه در پارکینگ توقیف میشه منم راننده اینترنتی هستم باید چیکار کنم که ماشینم توقیف نشه با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به اینکه راهور به شما اعلام نموده « شکایت بابت جریمه رو پلاک »مبلغ خلافی را تسویه نمایید که با پرداخت و تسویه خلافی میتوان نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نمود .

باید بفهمید شاکی شما کیست وازطریق کجا که جهت رفع توقیف اقدام کنید

سلام.در ابتدا باید ببینید شاکی پرونده شما چیست شاید توقیف خودروی شما رربطی به مسافرت و جریمه نداشته باشد.. اگرم بخاطر جریمه باشد میتونید به همان مرکز مراجعه و تقاضای رفع توقیف نمایید

شکایت مذکور به دلیل داشتن خلافی بیش از یک میلیون می باشد که با پرداخت و تسویه خلافی میتوان نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نمود .

با سلام
شاکی پرونده را بپرس کیست و از طریق چه نهاد یا قاضی خودرو توقیف شده است لیکن به آن مرجع رجوع و تقاضای رفع توقیف خودرو نمائید