آیا جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۹ #99934534

سلام من چند مدت پیش توی راهرو آپارتمان به خانم همسایه گفتم چه پاهای خوش فرمی داره و من بهشون علاقه دارم که واقعا نمیدونم چرا این رفتار از من سر زد و چند بار هم از ایشون معذرت خواسم خیلی عذاب وجدان دارم که نکنه این کار مجرمانه بوده باشه و مصداق مزاحمت برای بانوان باشه آیا اینطوریه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در قالب مزاحمت میتواند قابل پیگیری باشد اما اقامه شکایت بعید است بهتر است بیشتر مراقب باشید

بعید است مشکلی ایجاد شود لیکن امکان پیگیری موضوع وجود دارد

بله عمل شما جرم و قابل پیگیری است

با سلام
حسب توضیحات می تواند تحت عنوان مزاحمت و توهین قابل پیگیری باشد .

سلام
همینکه از وی عذرخواهی کردند و و ی شکایت نکرده یعنی بخشیده است
البته عمل شما مجرمانه و قابل تعقیب است

با سلام، رفتار مادی جرم گرچه ممکن است وجود داشته باشد اما طبق توضیحاتتون عنصر روانی مفقود است(لذا جرمی رخ نداده) و قابلیت دفاع دارد،‌ جای نگرانی نیست. موفق باشید.

با درود. بنابه اظهارات شما عنوان مجرمانه ایجاد مزاحمت بانوان تلقی میشود