روابط نامشروع در تلگرام قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۴ #83071

سلام من اسمم رامین هستش، من تو تلگرام با یە پسر از طریق سکسچت باهاش ارتباط داشتم، عکس و فیلمام رو نگە داشتە و تهدید میکنە اگە باهام نمونی و لج کنی، همەشو میزارم سی دی و میام اونجا پخش میکنم، جامم بلدە. تو رو خدا بگین چیکار کنم؟اگە میشە راە حل بدین، آبروم میرە، بە خدا اگە شلاق مجازاتم باشە قبول میکنم، فقط یه کاری کنین واسم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید علیه ایشان به جرم تهدید به انتشار عکس های خصوصی شکایت کیفری کنید ولی در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات شلاق خواهید داشت. هر دو نفر.