آیا می شود حکم را تغییر داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #83005908

با سلام حکم اعدام برای یک نفر امده به خاطر معاونت در حمل و ارسال ۴۳۰ کیلو تریاک حکم دیوان رفته و دیوان تایید کرده ایا می شو دیگر کاری انجام داد؟ ایا می شود حکم را شکست

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت وجود شرایط،تنها راه درخواست اعاده دادرسی(اعاده دادرسی ماده ۴۷۷)میباشد

با سلام
در صورت داشتن شرایط ماده ۴۷۴ آیین دادرسی کیفری و یا از طریق اعمال مادره ۴۷۷ اقدام نمایید .

با سلام
در این خصوص
۱.اگر شخص دارای شرایط مذکور در ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری باشد می‌تواند دادخواست اعاده دادرسی مطرح کند
۲.همچنین می‌تواند دادخواست اعمال ماده ۴۷۷ مطرح کند

تنها راهکار اعمال ماده ۴۷۷ از طرق پیش بینی شده میباشد