آیا راهی هست که بتوانم در اجرای احکام تهران که شهر محل زندگیه بنده هست اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #82995292

با سلام.
بنده همسرم در شهرستان هستن و دادگاه تمکین هم در همان شهر قرار داشت و بنده بعد از قطعی شدن رای الزام به تمکین برای اجرا گذاشتنش، دوباره باید به شهرستان سفر کنم. ممنون و سپاسگذارم از راهنمایی شما عزیزان و بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محل اقامت خوانده صالح هستش

درود بر شما، بله برای اجرا نیز بدوا بایستی از طریق همان شعبه اقدام نمایید، لکن میتوانید نیابت اجرا برای شهر محل سکونت خود یا محل وقوع مسکن تهیه شده تقاضا نمایید.

وفق قانون حمایت از خانواده زوجه می تواند پرونده های خانواده را در شهری که سکونت گزیده است مطرح نماید . لذا ناچار هستید برای انجام امور مربوط به پرونده ها به شهری که همسرتان سکونت دارد بروید .

با سلام بله باید به همان دادگاه مراجعه کنید و تقاضای نیابت در شهری که مسکن معرفی کردید شوید.

زوجه باید در منزلی سکونت نمایید که شوهر ساکن است مگر اینکه حق مسکن داشته باشید.

سلام
خیر دادگاهی که محل سکونت همسرشماست صالح به رسیدگی ست

درود
بله محل اقامت خوانده صالح است.