جعل عنوان و ادعای نفوذ در مقامات چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۴۷ #82976

سلام .من از زن و شوهری طلب داشتم و موقع درخواست پولم گفتند از پولت بگذر وگرنه برایت دردسر درست میکنیم و به همسرت میگویم که با همسرت رابطه داشتی و وقتی شکایت کردم اتهامات واهی به من زدند و سپس از من به اتهام جعل عنوان و ادعای نفوذ درمقامات و کلی اتهام های واهی دیگراز من در اداره اطلاعات شاکی شدند و اداره اطلاعات شکایت کردند که منجر به بازداشت من شد و در دادگاه بدوی با ارائه مستندات و اس ام اس های انها بی گناهی خود را اثبات کردم اما برایم دو مورد حبس هرکدام دوسال و مبلغ هزار تومان جریمه تعیین کردند و با اعتراض من در دادگاه تجدید نظر وکیل انها گفت درصورتی که رضایت بدهم از ان پرونده ای که شاکی هستم انها رضایت میدهند و در حضور قاضی تجدید نظر رضایت دادم و قاضی تجدید نظر کلی درمورد گذشت صحبت کرد و من از پول و شکایتم رضایتم دادم. و وکیل انها رضایت برای من داد یعنی هر دو طرف رضایت هم دادیم اما اکنون همان حکم دادگاه بدوی تایید کردند اکنون هم پولم رفته و هم قاضی تجدید نظر اول گفت اشتباها مدارک را فکر کرده شاکی اورده و سپس گفت حکمم همین هست و با پرخاش کردن من را بیرون کرد . نه در بازجویی اقرار کردم نه هیچ مدرکی در مورد اتهامهایم وجود دارد فقط برادر شاکی از مدیران رده بالای استان یزد هست لطفا راهنمایی کنید چکار کنم در ضمن چند بار درخواست احضار شاهد برای بیگناهیم کردم که قاضی گفت لازم نیست .مدارک هم دارم از تهدیدها و پیامهایی که دادند چطور برایم پاپوش درست میکنند ولی قاضی میگوید که نظرش همین هست و زندان برایم خوب است

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم قطعی و نهایی شده باشد دیگر امکان اعتراض نخواهید داشت لذا میتوانید در صورت داشتن شرایط از تخفیف در مجازات استفاده کنید تا مجازات جایگزین حبس برای شما منظور شود.