به چه دلیل زوج عدم تمکین را اجرا نمیکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۹ #82933

سلام وقت بخیر
حدود بیست روز پیش الزام به تمکین شدم. وکیلم در دادگاه گفته خونه و وسایل تهیه کنه برمیگردم و همسرم گفته تا چند روز دیگه خونه و وسایل آماده است. ولی از اون روز هیچ خبری ازش نیست و الان سه ماهه که هیچ پولی به من نداده
من برای اینکه از فرصت شش ماه نفقه ندادن استفاده کنم چه کار باید کنم آیا از این به بعد نفقه شامل من نمیشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا شما باید شکایت کیفری ترک انفاق کنید و از زمانیکه شش ماه نفقه را پرداخت نکنند حق طلاق خواهید داشت.