از تاریخ اعتراضم تا صدور حکم چه مدت طول میکشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۷ #82918767

سلام...من پرونده ای دارم که حکمش این بوده ضرب و جرح و ایجاد مزاحمت برای بانوان ۶ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق و تهدید ۷۴ ضربه شلاق دیگه..حالا من میخواستم بدونم اعتراض بزنم امکانش هست حکم بیشتر بشه؟و از تاریخ اعتزاضم تا صدور حکم و چه مدت طول میکشه؟ چند روز؟ و سوال دیگه اینکه چند درصد امکان داره که حکم صادره بیشتر بشه چون همه میگن قاضی حکم کم داده حتی خود بازپرس گفت حداقل باید دو سال میداد.. گفته اینها صحت داره یا نه؟ زمان اعتراض تا حکم چقده؟ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادگاه تجدید نظر نمیتواند مجازات را تشدید کند مگر اینکه مجازات کمتر از حداقل میزانی باشد که قانون مقرر نموده و این امر مورد تجدید نظر خواهی شاکی یا دادستان قرار گرفته باشد.مدت زمان طول کشیدن پرونده بستگی به حجم پرونده های دادگاه دارد اما اخیرا سرعت رسیدگی افزایش یافته است.

با سلام
در صورت اعتراض کسر یا اضافه شدم حکم مجازات بستگی به مدارک و مستنداتی است که به دادگاه ارایه مینمایید
و این احتمال بصورت پنجاه به پنجاه میباشد .
در اعتراض به حکم ، معمولا دو ماه تا سه ماه ( برحسب ترافیک کاری )زمان خواهد برد
و نیز سابقه محکوم و همچنین حالات روحی و ندامت محکوم و رضایت شاکی و سایر موارد در صدور حکم نقش دارند .

سلام در صورتیکه از تاریخ ابلاغ دادنامه دادکاه شعبه بدوی ببست روز نگذشته باشد می تونید اعتراض بدهید مدت زمان رسیدگی در دادکاههای تجدید نظر بسته به شهر شما دارد ودر مورد اینکه حکم شما افزایش یابد امکان ندارد مگر قاضی دادکاه کیفری ۲ که شما را محکوم کرده در انتصاب مجازات شما اشتباه کرده باشد

سلام وقت بخیر. اطاله دادرسی شما بستگی به شعبه و دادگاه دارد ولی میانگین ۸ ماه زمان میبرد. تغییر حکم به مجازات بیشتر بستگی به خیلی موارد من جمله سوءپیشینه دارد ولی احتمال کم دارد که مجازات بیشتر شود