موتوری خریدم بدون سند که پلیس ضبطش کرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۱ #82833204

موتوری خریدم بدون سند و مدارک فقط یک قولنامه دستی دارم از فروشنده حالا موتورو پلیس گرفته مدلشم ۹۴ هست چکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به طرفیت تمام مالکین قبل دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را ارائه دهید

با سلام
باتوجه به اینکه سند موتور به نام شما نیست مالک اصلی باید برای آزاد کردن موتور اقدام نماید و شما نیز با استناد به قولنامه ای که دارید دادخواست الزام به فک پلاک (در صورتی که پلاک هنوز به نام مالک قبلی باشد) و تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه نمایید.

برای آزاد کردن موتور باید صاحب سند اقدام کند .لکن بعضی از مراجع قضایی اگر شما را متصرف قانونی قلمداد نماید می توانید بابت آزادی موتور اقدام کنید

سلام
باید به طرفیت مالکین قبلی و مالک اصلی که سند بنامش می باشد دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.