اگه شکایت کنم بخاطر وعده دروغ و کلاهبرداری و جعل مدارک و اتلاف وقت، میتونم طرف رو محکوم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۶ #82812781

سلام.
من از طریق شیپور با شخصی اشنا شدم که طبق اظهار خودش مغازه فروش موبایل تو بجنورد داشت و یک خانوم به دلیل نیاز فوری به پول بهش مراجعه کرده و میخواست گوشیش رو بفروشه. مغازه دار برام پروانه کسب و عکس کارت ملی همراه با شماره ثابت مغازه فرستاد. من با شماره ثابت تماس گرفتم و باهاش گفتگو کردم. قرار شد ۱ و نیم میلیون قبل ارسال و ۱ میلیون هم بعد ارسال بیجک باربری براش واریز کنم و باقی پول بعد ۲ روز تست. بعد از واریز ۱ و نیم میلیون برام یک بیجک فرستاده و باقی ۱ میلیون دیگر رو هم واریز کردم. بعدا متوجه شدم که بیجک تقلبیه. بعد شماره های منو تو لیست سیاه گذاشته و اکانت هام رو بلاک کرده. حدس میزنم پروانه کسب و کارت ملی جعلی باشه. اسکرین شات تمام چت ها و پیامک ها رو دارم + رسید های واریز پول + عکس هایی که فرستاده + پروانه کسب و کارت ملی و شماره موبایل و شماره ثابت.
بنظرتون اگه شکایت کنم بخاطر وعده دروغ و کلاهبرداری و جعل مدارک و اتلاف وقت، میتونم طرف رو چند سال به زندان محکوم کنم. برگشت مبلغ اصلا مهم نیست فقط میخوام طرف به اشد مجازات محکوم شه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید شکایت کنید

با سلام و احترام
بنده در جریان موضوع شما میباشم و از طریق ارزیابی نیز شما را راهنمایی کردم
تمامی مدارک اعم از رسید های واریز و همچنین اسکرین شات ها دلیلی برای اثبات میباشند
واین موضوع قطعا قابل پیگیری است و مدارک قابل قبولی در دسترس دارید
که میتوانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید و شخص را مجازات کنید
موفق و پیروز باشید

قطعا عمل طرف مقابل قابل مجازات است و می توانید با طرح شکایت کیفری از طریق فتا او را شناسایی کنید