از بین بردن آبروی فرد موجب شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳۶ #82658

سلام
نزدیک یک ماهه که اطلاع پیدا کردم چند نفر شروع کردن درباره بنده حرف های زشتی به دروغ میزنند که آبروی بنده را کلا برده است و این حرف ها را پیش همه دارند میگویند .
فکر کنم 1 ساله این قضیه شروع شده و بنده چون درگیر کار بودم تازه متوجه شدم و از تغییر رفتار خیلی ها با بنده و پرس و جو فهمیدم.

اینطور که معلومه این افراد همینطور درحال این بی آبرو کردن من هستند و پیش غریبه ها که حتی آشنای ما نیستند هم سعی میکنند آبروی بنده را ببرند.

تصمیم گرفتم بودم که برم با این افراد دعوای سنگینی بیوفتم که همه بفهمند قضیه چیه که گفتم بیام اینجا و سوال بپرسم آیا راه قانونی برای شکایت از این افراد هست.
نمیشه این قضیه را بیخیال بشم و توجهی نکنم بهش چون حرفهای بسیار زشتی در مورد بنده پیش خیلی افراد زدند که اینجا حتی نمیتونم بیان کنم.
و همینطور شهر ما کوچک است و این حرف ها سریع میپیچه.
خواهشا راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم؟
سپاس

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مصداق توهین و یا افترا و یا فحاشی باشد میتوانید با شهادت شهود علیه ایشان شکایت کیفری کنید.