همسرم با زورگیری و ورود به منزلم مرا به کمپ ترک اعتیاد بردند، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #82597247

همسرم از تاریخ ۹۸/۱۰/۲۷ مرا بدون داشتن اعتیاد که مدارک قابل اثبات دارم مرا از شهر گلپایگان با پرداخت پول به کارت بانکی فردی مسافرکش ساکن درچه اصفهان مرا به زور به کمپی واقع در خمینی شهر اصفهان برد و الان چند روز است با مراجعه حضوری مادر و برادرانم آزاد شدم و آدم ربا مرا تهدید کرده اگر به منزلم درگلپایگان برم دوباره این مسائل تکرار خواهد شد و در نتیجه من به تهران به منزل مادرم فرار کردم و همسرم به مادرم پیامک داده که مرا در منزل خودم راه نمیدهد. و همسرم دو ماه است که ادعا کرده که از درخواست طلاق و مهریه کرده ولی هیچگونه اطلاعیه ثنا من نداشتم. و نیز من فایل تهدید پیام صوتی فرد آدم ربا را کی روی منشی تلفنی منزلمان بود را اکنون در اختیارم هست و نیز فیلم دورببین مداربسته منزلم را از مراجعه فرد آدم ربا به منزلم نیز دارم.
والان اصلا نمیدانم که همسرم درخواست طلاق کرده یا نه و چه نقشه ای دارد ولی این را میدانم که نمیخواهد از من جدا شود ولی متاسفانه بیمار روانی است و من نمیخواهم با او زندگی کنم و اکنون میخواهم بدانم که وی اگر درخواست طلاق نکرده باشد من درخواست کنم. ولی متاسفانه توان مالی ضعیفی دارم و توان پرداخت پول وکیل را ندارم و مهمتر از همه کارم بسیار فوری است.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر اعتیاد ندارید حق شکایت از انها دارد شما