پیگیری هک تلگرام در صورت نداشتن کارتن گوشی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۵۸ #82481

سلام
بنده گوشی رو از کسی هدیه گرفته بودم به این صورت که گوشی رو به من دادن ولی جعبه گوشی پیش ان شخص ماند
بعد ها تلگرام من هک شد و کار خاصی انجام نشد فقط پیام های من رو میخوند شخص هکر
بعد که متوجه این موضوع شد که من فهمیدم هک شدم سریعا اکانت بنده رو دیلیت اکانت کرد
حا با توجه به این که من جعبه موبایل رو ندارم و ip شخص هکر رو هم ندارم و از این موضوع ۱ سال میگزره می توانم شکایت کنم؟
در ضمن به کسی که گوشی رو به من هدیه داد نیز شک دارم با وجود این که از نزدیکان هست؟؟
و ایا اگر ip شخص مهاجم رو بدست بیارم با توجه به اینکه دیلیت اکانت شدم و جعبه گوشی موجود نیست امکان پیگیری وجود دارد؟
ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با توجه به قانون جرایم رایانه ای علیه شخص هکر شکایت کیفری کنید و ارتباطی به گوشی شما نخواهد داشت که هدیه گرفته اید.