راه اثبات رابطه جنسی (زنای محصنه) و سقط جنین, توسط پیامک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۱۶ #82456

سلام آقایی میان سال هستم. همسرم 5 سال پیش در خانه پیرزنی کار میکرد (کمک به امور منزل) در آن زمان همسرم به بهانه مشکلات زنانه گی چند بار به پزشک زنان مراجعه کرد ( حدوداً 4 ماه طول کشید و درمان شد) ... که نهایتاً هم یک سال در خانه پیرزن کار کرد. اخیراً همان پیرزن بعد از 5 سال با من تماس گرفته و مدعی شده که همسر من با پسر ایشون به مدت 2 سال رابطه جنسی داشته (یعنی حتی یک سال بعد از اتمام کارش در اون منزل) و اون دکتر رفتنهای 5 سال پیش هم به خاطر حامله شدن و سقط جنین همسرم از پسرش بوده. و میگه اثبات دلیل حرفهاش هم پیامک هاییه که (همه چیز با جزِئیات) بین همسرم و پسرش داده شده.
از فردی مطلع در مخابرات پرسیدم, میگه متن پیامک ها در بایگانی مخابرات ثبت میشه و هیچ وقت هم پاک نمیشه, ولی برای پرینت متن پیامک ها باید حکم و دستور قاضی باشه.
سوالاتم :
1-چه دادخواستی باید تنظیم کنم تا قاضی دستور پرینت پیامک رو بده (آخه الان مدرکی ندارم که بتونم شکایت کنم)؟
2-آیا پرینت پیامک ها سند محسوب میشود یا اماره؟
3-در صورت محرز بودن رابطه جنسی (زنای محصنه) و اثبات نشدن حامله گی و سپس سقط جنین از روی متن پیامک ها آیا پزشکی قانونی میتونه بعد از 5 سال این موضوع رو تشخیص بده؟
4-در صورت اثبات زنای محصنه (رابطه 2 ساله) و همچنین سقط جنین, اشد مجازات همسرم و پسر پیرزن چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور پرینت صادر نخواهد شد و با پیامک زنا قابل اثبات نیست. مجازات زنا شلاق حدی است و سقط جنین نیز دیه دارد. لطفا سوال تکراری نپرسید.