آیا در دادگاه با توجه به تناقض اقرار و شهادت شهود پرونده به باز پرسی باز میگردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۸۷ #82382663

با سلام وقت بخیر
در تناقض اقرار متهم با شهادت شهود
متهم اقرار کرده که درگیری ایجاد شده و کیفر خواست و رای صادر گردیده
ولی اعضای شعبه شورای محل درگیری دو نفر برای یک نفر که گواهی کرده درگیری صورت نگرفته شهادت دادن . و قرار منع تعقیب در شکایت از کسی که گواهی داده به دلیل شهادت شهود صادر گردیده آیا در دادگاه با توجه به تناقض اقرار و شهادت شهود پرونده به باز پرسی باز میگردد.؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دادگاه نقص تحقیقات را تشخیص دهد جهت تکمیل تحقیقات پرونده را به دادسرا برمیگرداند

در صورتی که تناقض وجود داشته باشد بایستی ادله دیگری در راستای اثبات موضوع اتهام باید ارایه شود ممکن است دادگاه پرونده را جهت تکمیل تحقیق و امور دیگری مجددا به شعبه بازپرسی ارایه نماید