تهدید به ابروریزی چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۲ #82344

من مدتی داخله شرکتی کار میکردم و چندین باری هم با صاحب کارم رستوران وسفره خانه رفتیم ...وایشان که آقایی ٦٠ ساله هستن و من ٢٥ساله به بنده ابراز علاقه کردن در ابتدا چون من چون حقوقمو نگرفته بودم گفتم این ارتباط رو ادامه بدم بلکه بتونم از ایشون حقوقمو بگیرم ولی بعد از مدتی که دیدن از حقوق خبری نیست خاستم کل رایطه رو پایان بدم و حالا این آقا قبول نمیکنه و میگه من عاشقه تو شدم و میخام باهات ازدواج کنم وهیچ جوره هم کنار نمیرم و هیچ قدرتی نمیتونه جلوی علاقه منو بگیره ...من حتی به برادرم هم گفتم ک با این آقا صحبت کنه ولی بازم به مزاحمتاش ادامه میده حتی از داخله فرمه استخدام من ادرسه وشماره تلفن برادرای منو برداشته و هرروز در محله ما پرسه میزنه وهرروز بمن زنگ میزنه وچندین بار هم از طریق تلگرام بنده رو تهدید کرده که ابروتونو میبرم میرم به همه میگم وغیره ... این اقا از بنده عکس یا چیزه دیگه ای هم نداره و من رابطه ی نامشروع هم باهاشون نداشتم ... خلاصه این آقا کلا زندگی رو بمن زهر کرده ومیخاستم ببینم چیکار میتونم بکنم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر جا که ایشان برای شما مزاحمتی ایجاد کردند میتوانید با پلیس تماس بگیرید و علیه ایشان شکایت کنید.