برای روشن نمودن خودرو، ماشین را هل دادم و شخصی پشت فرمان بود،خودرو به دره سقوط کرد،آیا من مقصر حادثه هستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۸ #82338757

خودرویی از طرف کارگاه به واحد با راننده به ما تحویل داده شد، روز حادثه خودرو استارت نمیخورد و راننده نیامده بود، همکاری از واحدی دیگر جهت کار کارگاه خودرو را خواست و با توجه به اینکه نمیتوانست ماشین را حرکت دهد از او خواستم پشت فرمان بشیند تا من ماشین حرکت بدهم، ایشان نتوانستن خودرو را کنترل کنند و خودرو در دره سقوط کرد، البته همکار بنده سالم هست. در این تصادف بنده مقصر هستم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مسئولیتی بابت جبران خسارات بدنی برای شما نمیباشد ولی اگر خودرو تحویل شما بوده است شما مسئول جبران خسارات مادی وارده به خودرو میباشید .

مسئولیتی متوجه شما نیست.

با سلام
هرچندبنظرمیرسدحادثه به دلیل بی احتیاطی و عدم توانایی در کنترل ماشین توسط راننده بوده است.ولی
درصورت شکایت ممکن است کارشناس باتوجه به اوضاع احوال و کم و کیف قضیه درصد قصور شما را نیزمعین کند

درصورت شکایت کارشناس موضوع رابررسی ودرصد قصور هریک را مشخص خواهد کرد

سلام چنان چه این فرد مهارت کافی در رانندگی داشته اما در آن لحظه نتوانسته خودرو را کنترل کند ایشان مسئول است . البته در نظر داشته باشید چون خودرو به شما تحول داده شده شما نیز به نظر بنده در بروز حادثه لااقل دچار قصور شده اید . چرا که هل دادن خودرو خاموش به سمت دره فی نفسه کاری پر مخاطره است .

با درود با توجه به اینکه راننده خودرو شما نبوده اید و حادثه بر اثر بی احتیاطی راننده و عدم توان کنترل آن حادث شده مسئولیتی متوجه شما نیست.

خیر شما مسئولیتی ندارید
شما باید اثبات کنید از قبل تعدی و تفریط شما نبوده که این حادثه ایجاد شده
و تنها به علت نقص ماشین این اتفاق رخ داده
در این صورت شما به دلیل اینکه امین بوده اید و ید شما ید امانی بوده است مسئولیتی ندارید