جعل فاکتور چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱,۰۹۴ #82308

+b:
سلام. خانم اینجانب در دادگاه خانواده مدعی شد که 10 میلیون جهیزیه اورده ولی در سند نکاحیه نبوده، و جهت اثبات ادعای فاکتوری ارائه کرد و کپی برابر اصل آن را به شعبه ارائه داد، بعداز پیگیری های اینجانب از اتحادیه لوازم خانگی مشخص شد آن فروشگاه تا سال 1390 فعالیت داشته و بعد از آن تعطلیل شده. فاکتور ارائه شده خانم بنده در تاریخ 1393 اعلام شده یعنی فروشنده در آن زمان وجود خارجی نداشته!!! حال باتوجه به اینکه در زمان صدور فاکتور اصلا مغازه ای نبوده و صدور فاکتور کاملا صوری و تقلبی بوده آیا میشود با همان کپی برابر اصل شده با مهر دادگاه در دادسرا شکایت کیفری به جرم جعل و استفاده از سند مجعول کرد چون با توجه با گزارش اتحادیه فروشگاهی نبوده و نیاز نیست اصل سندبه کارشناس داده شود، چون جعل نسبت به خط یا امضا نبوده بلکه نسبت به ریشه موضوع بوده( یعنی عدم وجود فروشگاه و صدور ارائه فاکتور بودنه اینکه کالای بفروشد)

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه فاکتوری که ایشن درست کرده اند دارای مهر و امضای فروشگاه بوده باشد و معلوم شود که در کار نبوده است شکایت جعل و استفاده از سند مجعول وارد است.