آیا میشه از فردی به جرم کلاهبرداری شکایت کرد فقط با داشتن اسم و شماره کارت بانکی اون فرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۷ #82297933

عرض سلام و خسته نباشید،
سوالم اینه که آیا میشه از فردی به جرم کلاه برداری شکایت کرد فقط با داشتن اسم و شماره کارت بانکی اون فرد؟ اگر بله، سپاسگزار میشم خیلی مختصر بفرمایید مراحلی که باید طی کرد چیه؟
ضمنا این رو هم اضافه کنم که من قبلا اومدم توسط پلیس فتا این فرایند رو طی کنم، باید توی سایتشون ثبت نام کنم، اما موقع ثبت نام اروری دریافت میکنم. خلاصه اینکه اگر راهش اینه، که نمیتونم شکایتم رو ثبت کنم، آیا جزینه دیگه ای هم وجود داره یا خیر؟

سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدارک و شواهد محکمه پسند داشته باشید

بله میتوانید با نام و نام خانوادگی فرد از او شکایت نمایید. در صورتی که نشانی او را نمیدانید این مساله را در شکواییه قید نمایید.

شکایت در مورد کلاهبرداری نیاز به ادله قویتری دارد