افترا فحاشی درخواست و انتساب عمل لواط به من قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۱۸ #82274

سلام، فردی که هویت و جنسیتش برای من احراز نشده چند وقتی است که پیامک میفرستد و در پیامهای خود من را به انجام لواط فرا میخواند با رکیک ترین الفاظ و گفتارها، از من درخواست مفعول شدن دارد و ادعای پولداری مینماید. من در ابتدا سعی کردم با برخورد تند و فحاشی وی را ز دادن پیامک منصرف کنم که نشد بعد از سر دوستی و شناختنش و کنجکاوی مثلا وارد شدم باز نشد از وی خواهش کردم نشد مجبور شدم شماره وی را بلاک کنم تا وقت و بی وقت زنگ نزند و پیامک ندهد ولی وی دوباره با خطی جدید مزاحم من شد که من دوباره بلاک نمودم. نمیدانم این فرد روانی است یا سلامت عقلانی دارد چون ادعای پولداری و کمک مالی بعد از لواط را دارد ولی وقتی تماس میگرفت درخواست پرداخت هزینه تماس با من بود!! به هر روی وی به من فحاشی کرده من را مفعول خوانده از من تقاضای فاعل شدنم داشته و هر نوع بی احترامی و تخریب شخصیتی نموده و میگوید شماره ات را در سایت مخصوص لواط کارها و همجنس گرا ها (گی ها) دیدم. به وی توضیح دادم که من حتی اهل دختر بازی نیستم چه برسد به این کثافت کاریها ولی ایشان دست بردار نیستند. حال سوال من از شما این میباشد که با شکایت ازوی:
1- میتوانم هویت خودم را مخفی نمایم و از این فرد شکایت کنم؟ چون سلامت عقلانی وی بنظرم مورد دادرد و ممکن است موجب ایجاد دردسز و خطر بیشتر در اینده برای من گردد.
2- مجازات حبس شلاق جزای نقدی یا هر چیزی برای این شخص چیست؟
3- آیا من بخاطر جواب دادن به سخنان و درخواستهای کثیف این شخص با فحاشی مجازات میشوم یا مشمول عفو بخاطر مورد وقوع جرم شدن میگردم؟ (اگر پاسخ بلی است مجازات شلاق زندان و نقدی من چیست؟ آیا امکان دارد مجازات من با بخشی از مجازات وی پاک شود؟ ضمنا در نظر داشته باشید که من میدانم مجبور به پاسخگویی به پیامهای این فرد نبودم ولی میخواستم کار به شکایت نرسد و وی منصرف شود و تمام کارهای من نوعی دفاع از خود محسوب میگردد.)
4- آیا میتوانم از وی بخاطر هتک حرمت خودم اعاده حیثیت کنم؟ اگر پاسخ بلی است بگویید که برای این هتک حرمت چه مجازات نقدی شلاق و زندان برایش در نظر گرفته میشود)
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با تنظیم شکوائیه و درج اطلاعات خود علیه ایشان به جرم مزاحمت تلفنی و تهدید و فحاشی شکایت کیفری کنید لذا مجازات شلاق و حبس تعزیری و جزای نقدی خواهند داشت.