متواری شدن من دردسر تازه ای برام میشه، تشکیل پرونده کیفری برام نمیدهند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۱ #82251549

سلام،خداقوت
سوالم اینه که همسر سابقم برای من از شورای حل اختلاف ۴ ماه پیش جلب سیار گرفته ( با توجه به اینکه در روند رسیدگی به پرونده و صدور حکم اطلاع و حضو ر نداشتم) و موقع اجرای حکم جلب توسط شاکی و مامور.... ناخودآگاه اقدام به فرار کردم.
حالا این متواری شدن من دردسر تازه ای برام میشه، تشکیل پرونده کیفری برام نمیدن؟ چه مدت زمان میبره که جلبم بشکنه یا منقضی بشه. که بتونم بدون بازداشت اعاده دادرسی بزنم.
با تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر متواری شدن صرفا برای داشتن قرارجلب سیار توسط شاکی، برای متهم جرم محسوب نمیشود.وبهتر است بجای متواری شدن درموعد مقرر نسبت به درخواست اعاده دادرسی مانند فرجام خواهی ، تجدیدنظر خواهی و واخواهی که باید توسط محکوم علیه حکم مورد درخواست اعاده دادرسی و علیه محکوم له این حکم درخواست میشود اقدام نمایید . ومدت حکم جلب تاریخ مشخصی ندارد بستگی به شعبه صادرکننده دارد و اینکه درصورت درخواست شاکی قابل تمدید میباشد.