شکایت کردن از کسی به جرم قطع کردن شبکه و دوربین مداربسته چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۲۹ #82221

سلام
بنده کارشناس شبکه یا همان نصاب شبکه و دوربین های نظارتی کامپیوتری هستم، حد.ود یک ماه پیش برای تنظیمات شبکه و دوربین های یکی از مغازه های تجاری به انجا رفتم تنظیمات آنها را انجام دادم و به صاحب آنجا شبکه و دوربین هایشان را کامل تحویل دادم. اما بعد از اتمام کار و نوشتن فاکتور ایشان مبلغ را پرداخت نکردند و گفتند این مبلغ را قبول ندارم و زیر بار هزینه نرفتند و من هم با ناچار فاگتور را خط زدم و از محل خارج شدم و یک تاکسی گرفتم و محل را ترک کردم و فاکتور تاریخ و ساعت دار دریافت کردم. بنده از ایشان به خاطر ناچیز بودن مبلغ شکایتی نکردم اما ایشان بعد از یک هفته به محل کار من رفته و ادعا کرده من دوربین ها و شبکه بیسیم ایشان را دستکاری کرده و قطع کرده ام و بعد از آن کلیه دوربین های آنجا قطع شده و از مغازه سرقت شده. درصورتی که کار من نبوده است، حال ایشان تصمیم به تنظیم شکایت علیه من در دادگستری وشورای حل اختلاف کرده و در اتحادیه نتوانسته حرف را ثابت کند. لازم به ذکر است که ایشان نشانی محل زندکی من را ندارد و من به صورت سیار کار میکنم. آیا با این شرایط که ممکن است خودش دستکاری کرده باشد، میتواند این دستکاری را بر گردن من بیندازد و من را محکوم کند؟
چون اثبات این که چه کسی این کار را کرده تقریبا غیر ممکن است، آیا امکان دارد کارشناسی من را مقصر کند؟ و سرقت و خرابکاری به گردن من بندازد؟
آیا از فاکتور تاریخ و ساعت دار شرکت های تاکسی اینترنتی اسنپ میتوان برای اثبات اینکه من محل را ترک کردم استفاده کرد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شخص مقابل هرگونه شکایتی علیه شما کنند و مدرک محکمه پسند نداشته باشند شکایت ایشان رد خواهد شد.