در دادنامه زدن مصادره خودرو؛ چه اقدامی باید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #82213522

با سلام دوستی من عید ۹۸ اومد پیش من گفت ماشین خودتو امانت بده عیده من خانواده خودم را چند روز می برم مسافرت من هم ماشین را دادم این آقا ۵ کیلوگرم مواد مخدر داخل ماشین جا ساز میکنه و میره ایست بازرسی مشکوک میشه مواد مخدر پیدا میکنند و این شخص را دستگیر میکند و بعد به من اطلاع داد که من هم چنین کاری کردم در دادگاه گفته مواد مال خودشی و صاحب خودرو از این مواد بی اطلاع بوده من ماشین را امانت گرفتم من به علت مریضی و ناتوانی جسمی نتوانستم در جلسات دادگاه حاظر بهشم دادگاه به علت تا حالها کسی به عنوان صاحب ماشین نیامد در دادنامه زدن مصادره میخواستم راهنمایی کنید من چه اقدامی برای ماشینم بکنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست با مدارک مثبته مالکیت تان به دادگاه انقلاب صادر کننده رای مراجعه کنی