مدت زمان ارسال احضاریه بعد از شکایت به علت هک ایسنتاگرام چقدر ماه می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۸۶ #82165

با عرض سلام
اقای گفتن از بنده به علت هک اینستاگرام شکایت کردن و پیج هک شده به وسیله پلیس فتا پاک و بسته شده !
الان 3 ماه تمام از تماس اون اقا میگذره ولی نه نامه ای از دادگاه اومد نه پیامکی نه تماسی!
بنده هر بار ایشون به وسیله پیامک تهمت هک ایسنتاگرام زدن یا پاسخ ندادم یا با رعایت ادب گفتم که مطمئن باشید بنده اینکارو نکردم و بهتره شکایت کنید
حداگثر چقدر طول میکشه نامه دادگاه یا دادسرا یا پلیس فتا بیاد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایتی علیه شما شده باشد و آدرس شما صحیح باشد ظرف مدت 20 روز حداکثر برای شما ارسال خواهد شد.