چگونه سهم الارث را دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۱ #82135203

سلام یه سوال داشتم دوستم سال ۶۴ پدرش از دست داد و ان زمان ۴سالش بود الان بعد ۳۵سال فهمیدن پدرشون ۵۰۰ هزار تومان پول داشتند ولی برادر بزرگه و برادر دومی که به گفته اینا وصی و ناظر بودن گرتن اما به اینا چیزی نگفتن الان که فهمید میخاد خواهراشو بگه که بفهمن و شکایت کنه اما دوستم میگه خواهراش یا برادراش به خاطر ابرو و یا حرف مردم کوتاه میان و این میگه نه.. ایا به نطر شما این کار درسته ایا اگه با این مدرکی دارن و مادرشون که چند هفته پیش فوت کردند و البته مادرشم نمیدونست ولی میگه مادرمم میدونیت شاید به خاطر ابرو یا حرف مردم کوتاه میاومد ولی این میگه نه من باید پیگیری کنم و کوتاه نمیام با انکه میگه خیلی سختی در دوران بچگی کشیده

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات ادعای خود بایستی مدارکی به دادگاه ارایه دهید حال مدارک ثبتی و قانونی یا استشهادیه ف در غیر اینصورت نمیتوانید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید .