مبلغ هر قسط در صورت قبول اعسار از طرف دادگاه به چه میزان است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۲۰۹ #82062325

سلام.
من از شخصی بابت طلبم نود میلیون تومن سفته دارم. اون شخصی که من ازش طلبکارم به صورت آزاد ماشین خرید و فروش میکنه و با حساب داداشش کار میکنه و من نمیتونم به دادگاه ثابت کنم که درآمد داره.اگر تقاضای اعسار بده و بگه من هیچ درآمدی ندارم اونوقت برای هر قسط کمترین مبلغی که ممکنه قاضی تعیین کنه چقدره؟ یعنی حداقل میزان هر قسط با توجه به اینکه طلبم نود تومنه چقدر میتونه باشه؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب محترم تعیین میزان کف و سقف برای اقساط یا پیش قسط در دعاوی اعسار بصورت موردی در هر پرونده توسط قاضی رسیدگی کننده و با لحاظ شرایط و عوامل متعدد خواهد بود لذا از قبل میزان مقطوع قابل تعیین نیست.